These are the latest entries in the catalogue:

Title: Gjenerali në labirintin e tij = El general en su laberinto ; El general en su laberinto
Author: Bashkim Shehu
ISBN: 978-992-8226-79-2
Publisher: Onufri
Pub. Date: 2017
Pages: 311 p.

Place a hold on this item

Title: Kujtim kurvash të trishta = Memoria de mis putas tristes ; Memoria de mis putas tristes
Author: Mira Meksi
ISBN: 978-992-8226-77-8
Publisher: Onufri
Pub. Date: 2017
Pages: 101 p.

Place a hold on this item

Title: Hulumtimi i pabarazive në arsimin e mesëm në Maqedoni : studime të Magjistraturë - cikli i dytë
Author: Laura Papraniku
Publisher: UEJL Fakulteti shkencave, kulturave dhe komunikimit
Pub. Date: 2018
Pages: 105 p.

Place a hold on this item

Title: Mos bjer në dashuri me mua = The sun is also a star ; The sun is also a star
Author: Irena Dono
ISBN: 978-992-8002-74-7
Publisher: Bota shqiptare
Pub. Date: 2016
Pages: 354 p.

Place a hold on this item

Title: Shpërngulja e të vdekurve : roman
ISBN: 978-9989-586-68-2
Publisher: Logos-A
Pub. Date: 2017
Pages: 174 p.

Place a hold on this item

Title: I love Tom Hanks : përralla moderne
ISBN: 978-992-8175-41-0
Publisher: Pegi
Pub. Date: 2014
Pages: 259 p.

Place a hold on this item

Title: Në gjurmët e një përralle = Das Herzenhören ; Das Herzenhören
Author: Afrim Koçi
ISBN: 978-992-8200-58-7
Publisher: Pegi
Pub. Date: 2016
Pages: 220 p.

Place a hold on this item

Title: Mikesha = L'invitèe ; L'invitèe
Author: Diana Çuli
ISBN: 978-992-8175-33-5
Publisher: Pegi
Pub. Date: 2014
Pages: 442 p.

Place a hold on this item

Title: Muza e haresë = L'arte della gioia ; L'arte della gioia
Author: Aida Baro
ISBN: 978-992-8228-08-6
Publisher: Pegi
Pub. Date: 2016
Pages: 649 p.

Place a hold on this item

Title: Jeta fillon të premten = Viaţa începe vineri ; Viaţa începe vineri
Author: Kopi Kyçk
ISBN: 978-992-8228-54-3
Publisher: Pegi
Pub. Date: 2014
Pages: 321 p.

Place a hold on this item